Pasfoto’s: u heeft ze nodig voor officiële documenten zoals: identiteisbewijs, paspoort, rijbewijs, reisvisa, maar ook voor uw OV-kaart, clubpas, of voor het werk. En als u pasfoto’s wilt voor al deze documenten, dan kunt u terecht bij Fotodiscounts, Vlietskant 8 te Leerdam. Bij ons kunt u zonder afspraak terecht en de pasfoto’s zijn klaar terwijl u wacht!

De voordeligste pasfoto’s, eenvoudig en snel

De pasfoto’s worden niet in een automaat gemaakt zoals bij vele anderen. Nee, Fotodicounts maakt uw pasofoto’s zelf. Op die manier kunnen we u aanwijzingen geven hoe u moet zetten, hoe uw haar moet zitten en of u wel of niet uw bril mag ophouden.

De kwaliteit van de pasfoto’s is ongeëvenaard en u kunt ze nergens zo voordelig krijgen: zes pasfoto’s voor slechts € 5,-. Wij zijn absoluut de goedkoopste van Nederland.

100% kwaliteitsgarantie op alle pasfoto’s van Fotodiscounts

De pasfoto’s die voor officiële documenten worden gebruikt (zoals een ID-kaart, rijbewijs, paspoort, enz.), moeten voldoen aan zeer strenge eisen.

Wilt u hier meer over lezen? Download dan hier de PDF met het fotomatrix model uit 2007.

Kort gezegd zijn de eisen als volgt:

  • De pasfoto moet goed gelijkend zijn
  • Uw hoofd mag niet bedekt zijn
  • Uw mond moet dicht zijn, en u mag niet lachen
  • De lengte en breedte van uw gezicht moeten zichtbaar zijn
  • U moet de juiste houding aannemen (wij helpen u hierbij)
  • De achtergrond moet de juiste kleur zijn
  • De belichting moet in orde zijn

Uiteraard hoeft u hier zelf niets voor te doen. Ons gekwalificeerde personeel zal u graag helpen en adviseren bij het maken van de perfecte pasfoto.

De pasfotoservice van Fotodiscounts voldoet gegarandeerd aan alle eisen die hierboven (en in de fotomatrix) staan beschreven, waardoor u altijd het beste resultaat krijgt. En bent u toch niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan maken we gewoon een nieuwe pasfoto; helemaal gratis! Dat is de garantie van de Fotodiscounts pasfotoservice.

© 2020 Fotodiscounts