Maar wacht eens. Het maken van een pasfoto mag ook een feestje zijn hoor. Je kunt namelijk zó op de pasfoto staan dat je de foto ook nog eens kunt weggeven aan een vriend, vriendin of kennis.

Hoe je het voor elkaar kunt krijgen om mooi en aantrekkelijk op de foto te staan? Hieronder een paar tips voor de dames:

Vind je het ook zo verschrikkelijk om op de pasfoto te staan?

Het licht van de foto is bepalend voor de kwaliteit van de foto. Niet overal is de belichting goed. Uiteraard beschikt Fotodiscounts in Leerdam over de beste apparatuur en is de belichting perfect.

De zonnefactor in huidverzorgingsproducten weerkaatsten het licht van de flits waardoor je als een spook op de foto komt te staan. Dus als je een foto laat maken, kies dan niet voor SPF, maar voor foundation in een kleur die past bij jouw eigen huidskleur.

Ga de avond van tevoren op tijd naar bed en zorg ervoor dat je een frisse blik hebt. Wallen onder je ogen laten je er vermoeid uitzien op de foto. Kies daarom een concealer die een tint lichter is dan jouw eigen huidskleur.

Goed gekrulde wimpers zorgen voor een open blik.

Vermijd een vettig voorhoofd, gebruik een matte poeder.

Appelwangetjes op de foto doen het ook altijd goed! Breng wat kleur aan op je lippen en wangen.

En ten slotte: hoe zit je haar? Zit het goed in model?

Nou dames, ga er maar voor zitten, liefst rechtop natuurlijk. Steek je kin naar voren en je hebt (met bovenstaande foto’s) een geweldige pasfoto.

Kom je er niet helemaal uit? Vraag Fotodiscounts ernaar. We hebben immers al ruim 30 jaar ervaring en hebben al zoveel mensen gezien.

En tot slot voor de heren:

Ga gewoon zitten, laat het over je heenkomen :-)

Tot ziens bij Fotodiscounts in Druten, de pasfotospecialist met ruim 30 jaar ervaring. Heb je pas een foto in Druten laten maken? Mooi, dan ben je er voorlopig weer even vanaf.

© 2020 Fotodiscounts